top of page
water buck view_edited.jpg

OM ALAKARA REISER

Gjør drømmen virkelig

Ingeborg og William Oluka eier og driver Alakara reiser. William kommer fra Uganda, og Ingeborg har bodd flere år i landet. Til sammen kjenner vi Uganda svært godt! Vi har i mange år tatt imot gjester fra Norge og andre land, og på bakgrunn av den erfaringen startet vi Alakara reiser i 2018.

 

Vi lager turer til Uganda for deg som drømmer om å komme tett på kultur og dagligliv. Å reise på safari i Uganda er en fantastisk opplevelse, men vi mener at det aller beste Uganda har å by på for besøkende er en fantastisk vennlig og gjestfri kultur! Det får du ikke oppleve på nært hold på en tradisjonell safari.

Med Alakara reiser får du komme til steder utenfor allfarvei, og bli kjent med mennesker og lokalsamfunn som lever i en helt annen virkelighet enn hva vi gjør i Norge. Kast deg inn i dansen, bli med ut på åkeren, lytt til historier rundt bålet om kvelden!

Alakara tilbyr gruppeturer til Uganda, med Ingeborg eller William, eller begge to, som reiseledere. På tur med oss får du oppleve mange sider av Uganda- kultur, vakker natur, musikk, dans, mat, hverdagsliv, dyreliv, fugleliv, og mye mer.

Alakara reiser samarbeider med lokale overnattingssteder og tilbydere av aktiviteter. Vi velger våre samarbeidspartnere med omhu, og legger spesielt vekt på å finne dem som jobber bevisst og målrettet for å bidra til at turismen bidrar til sysselsetting og økonomisk vekst i lokalsamfunnet.

På den måten er du som turist med på å bidra til utvikling, jobbskaping og vekst i noen av Ugandas mest marginaliserte områder.

Slik gjør vi drømmen virkelig- både for deg som reisende, og for enkeltmennesker og lokalsamfunn i Uganda!

William og Ingeborg Oluka
bottom of page