Søk
  • Ingeborg Sæbø Oluka

Sommertur til Uganda?

Vil du bli med oss i Alakara reiser på oppdagelsesreise i Uganda?Lenge var det usikkert om vi kunne satse på turer til Uganda i 2022, men nå ser det lovende ut! Til sommeren blir det nye muligheter for å oppleve Afrikas perle sammen med oss i Alakara reiser.


Drømmer du om din første safari? Eller kanskje din tiende? I sommer vil vi besøke Kidepo Valley nasjonalpark helt nordøst i Uganda. Den beskrives av mange som en av Afrikas aller vakreste nasjonalparker, og på Apoka lodge vandrer sebraer, antiloper og sjakaler mellom hyttene, mens gjestene sitter rundt bålet sammen med erfarne viltvoktere som har mange spennende historier å fortelle. På dagtid er det gode muligheter for å se alle de "fem store", i tillegg til et yrende fugleliv, og et storslått landskap.
I sommer vil vi i Alakara utforske nye steder i Uganda, først og fremst i Karamoja-regionen i nordøst, og noen av de mest spennende stedene i Vest-Uganda. Framover vil vi legge ut korte bloggartikler om noen av stedene vi planlegger å besøke. Vi kommer ikke til å legge opp et komplett turprogram i år, men vi tar gjerne i mot besøkende som ønsker å oppleve noen eller alle stedene vi skal utforske i sommer! Ta kontakt så kan vi planlegge sammen!


114 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle